top of page
  • Writer's pictureJuliane Londono

Opgradér Dit Køkken med Disse 14 Prisvenlige Fund fra Amazon

Køkkenet er hjertet i ethvert hjem. Det er her, der laves mad, skabes minder, og familie og venner samles for at dele god mad og gode stunder. Og hvilken bedre måde at gøre dit køkken endnu mere indbydende og funktionelt end med nogle prisvenlige Amazon-fund? Uanset om du er en madlavningsentusiast eller bare ønsker at genopfriske dit køkken, vil disse køkkenmust-haves helt sikkert imponere. Så lad os lave mad!

Køkken

Fotokredit til Dmitry Zvolskiy at Pexels.com

Bemærk: Jeg anbefaler kun produkter, jeg selv ville bruge, og alle meninger, der er udtrykt her, er mine egne. Dette indlæg kan indeholde reklamelinks (affiliatelinks), som jeg kan tjene en lille kommission på uden yderligere omkostninger for dig.


Disse 14 prisvenlige amazon køkkenfund er ikke kun varer, som jeg har udvalgt ved at kigge på Amazon. Jeg har ALLE disse i mit køkken, og jeg elsker dem!


Titlen på hvert produkt er et klikbart link til Amazon.de. Hvis du ikke ved, hvordan du altid får gratis fragt fra Amazon, så kan du læse om det her.


Jeg elsker denne smukke lufttætte kaffebeholder i rustfrit stål, som holder kaffebønnens smag og aroma intakt og oxidationsfri takket være dens 100% fødevaregodkendte silikonegummiforsegling.


Det er fantastisk, når du har en kaffemaskine, der bruger hele kaffebønner, og du skal bruge en beholder til at opbevare dine ekstra bønner.Jeg erstattede mine knap så smukke supermarkeds plastik sæbeflasker med disse to søde sæbedispensere.


Dette søde opbevaringssæt til kartofler, hvidløg og løg er både smukt og funktionelt.


Den kommer i cremehvid og i sort. Jeg har det cremehvide sæt, men begge farver er meget stilfulde.


WMF er et højt respekteret mærke i køkkenbranchen, kendt for at producere højkvalitets køkkengrej og køkkengadgets, der er både funktionelle og stilfulde. Jeg har flere af deres gryder, og jeg havde brug for en lille gryde, så jeg bestilte denne.


Først var jeg bekymret for, at denne gryde var for lille til at være brugbar, men nu bruger jeg den hele tiden til at smelte smør til opskrifter og til at lave små portioner havregryn, når bare et af mine børn vil spise det til morgenmad.


Jeg elsker denne mælkeskummer fra WMF! Den er meget større end den fra Nespresso, så jeg kan lave en stor kop Chai Latte på én gang i stedet for at skulle varme mælken op i portioner, og mælken brænder ikke fast i bunden og oven i købet tåler den opvaskemaskine!


Jeg har været på mission for at finde de bedste viskestykker. Disse er ikke specielt søde eller smukke, men de er SÅ gode.


De er mine go-to viskestykker, og jeg anbefaler dem til mine venner. De tørrer hurtigt og holder formen rigtig godt, når de vaskes.


Kender du mærket Joseph Joseph? Joseph Joseph er et britisk mærke, der tilbyder innovativt og stilfuldt køkkenudstyr og hjemmeprodukter designet til at gøre hverdagens opgaver nemmere og sjovere.


Madlavning og bagning er meget nemmere med et ordentligt sæt målebægre og skeer. Den kommer i 3 farvevarianter.


Denne smukke håndlavede glaskande er perfekt til middage, når du gerne vil have dem en lille smule mere fancy.


Brug den til at højne din madoplevelse, når du er vært for middage, der kræver et strejf af elegance.


Min kartoffelmoser gik i stykker, så jeg ledte efter en bedre og stødte på denne. Jeg elsker den! Det er sikkert underligt at have stærke følelser omkring din kartoffelmoser, men jeg er virkelig glad for, at min gamle gik i stykker.


Denne er så enkel, men fungerer fantastisk! Og der er ingen irriterende dele, der er svære at rengøre.


Disse isterningbakker har låg, så du kan stable dem i fryseren, og de har en blød silikonebund, som gør det nemmere at skubbe isterningerne ud.


De kommer i blå, grøn og pink.


Jeg blev træt af, at der løb for meget olivenolie ud af flasken, hver gang jeg brugte den, så jeg bestilte endelig dette sæt. Det er en grøn glasflaske med to forskellige skænke og en lille tragt til at fylde den op.


KitchenAid Isske

Efter at have gennemgået et par elendige isskeer, der bøjede og knækkede, da isen var for frossen, er det overraskende tilfredsstillende at have en, der er af høj kvalitet, og som nok holder evigt.


Jeg nyder virkelig at have gode bøfknive. Uanset om du er vært for et middagsselskab eller har et roligt aftensmåltid, tilføjer investering i et kvalitets bøfknivsæt bare et strejf af luksus. Dette sæt er også en god gave.Denne sidste artikel er til forældre til rodede, madkastende babyer og småbørn. Jeg har en under højstolen på min søn for at fange alle de skøre mængder mad, der falder og/eller bliver smidt på gulvet.


Jeg sprayer den med pletfjerner, inden jeg smider den i vaskemaskinen, og jeg er hver gang imponeret over, hvor godt pletterne vaskes ud, selv tomatsaucepletterne.


Den findes i 6 forskellige designs.


Spørgsmål?

Jeg håber, du kunne lide disse 14 prisvenlige amazon køkkenfund. Hvis du har spørgsmål om noget i dette blogindlæg eller noget Amazon relateret, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg vil meget gerne høre fra dig og besvare eventuelle spørgsmål, du har.


Hvis du fandt dette blogindlæg nyttigt, så like og del gerne! Tak og god dag.


Bemærk: Jeg anbefaler kun produkter, jeg selv ville bruge, og alle meninger, der er udtrykt her, er mine egne. Dette indlæg kan indeholde reklamelinks (affiliatelinks), som jeg kan tjene en lille kommission på uden yderligere omkostninger for dig.Comments


bottom of page